برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود خریداران موبایل بخوانند/ ریزش شدید قیمت موبایل در راه است؟ آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | تارا و دنا رکورد زدند + لیست کامل آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / شاهین اتوماتیک پلاس ۳.۱ میلیاردی شد

سهمیه کارت سوخت جایگاه‌داران باز هم کاهش می‌یابد؟

سهمیه کارت سوخت جایگاه‌داران باز هم کاهش می‌یابد؟ کارت سوخت با هدف سامان دادن به میزان مصرف و کنترل قاچاق سوخت وارد میدان شد و مدتی است که اجرای این طرح جدی‌تر شده و اقدامات متعددی نیز برای این مهم انجام شد که یکی از آن‌ها کاهش سهمیه کارت سوخت جایگاه‌داران بود که احتمال کاهش مجدد آن نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، اوایل خردادماه بود که خبر طرح الزام استفاده از کارت سوخت شخصی منتشر شد و آن‌طور که شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی اعلام کرد، قرار بر این بود که ابتدا این طرح در ۲۰ مردادماه در چهار کلان‌شهر و سپس در کل کشور اجرایی شود. البته تاریخ اجرای این طرح بدون هیچ توضیحی از سوی شرکت ملی پخش به ۲۲ مردادماه تغییر یافت و از این تاریخ این طرح به طور رسمی آغاز به‌کار کرد.

 

با این وجود تا اول شهریورماه، شاهد تغییرات چندانی در این حوزه نبودیم؛ چراکه کارت سوخت جایگاه‌داران در اختیار تمام متقاضیان قرار داشت و هر فردی می‌توانست هر میزانی که تقاضا داشت، سوخت‌گیری کند. اما از اول شهریورماه به بعد میزان سوخت‌گیری با کارت آزاد جایگاه‌ها در کل کشور در هر بار سوخت‌گیری، از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر کاهش یافت و به‌تازگی نیز در تاریخ ۱۶ مهرماه، بار دیگر سهمیه کارت سوخت جایگاه داران کاهش پیدا کرد.

 

اما آن‌طور که شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی اعلام کرده، از آن تاریخ میزان سوخت‌گیری با کارت سوخت جایگاهداران به ۲۰ لیتر در هر بار سوخت‌گیری کاهش یافته است. در این بین زمزمه‌هایی نیز مبنی بر کاهش مجدد این سهمیه به گوش می‌رسد که طبق گفته‌های فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی - قرار بر این بود که سهمیه کارت سوخت جایگاه داران به صورت پلکانی کاهش یابد اما تاکنون برنامه جدیدی ابلاغ نشده است.

 

وی هم‌چنین درباره میزان استقبال از کارت سوخت شخصی نیز به ایسنا اظهار کرد: نسبت به گذشته میزان استقبال از کارت سوخت شخصی افزایش یافته و روند رشد استقبال از این طرح بسیار بهبود یافته است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار